De lente collectie 2021 is er !! Neem gerust een kijkje op de webshop !

 

 

 

Binnenkort verwacht: de volledige voorjaarscollectie 2019 !

Vanaf 21 januari nodigen we u graag uit om op afspraak uw collectie voor de lente en zomer samen te stellen.

Wenst u ter plaatse te komen om uw aankopen te doen voor de komende feesten, dan kan u van een korting genieten van 5 % !

Bedraagt uw aankoopbedrag meer dan 249 € dan geniet u van een korting van 10 % op ons volledige decoratie assortiment !!!

Interesse ? Dan horen we het graag… bel of mail gerust voor het vastleggen van uw afspraak !

tel: 056 52 77 77 of email: s.vereecke@allflor.be

Tot binnenkort Sherly

Op afspraak

Heeft u het moeilijk om een keuze te maken uit ons uitgebreid assortiment van decoratiematerialen en benodigdheden op onze webshop ?

Maak dan een afspraak met Sherly om uw aankopen ter plaatse te doen…

Zo heeft u de mogelijkheid om onze collectie van dichtbij te bekijken en de aangekochte goederen onmiddellijk mee te nemen.

Omdat we u graag met de nodige zorg omringen, is dit enkel en alleen mogelijk op afspraak !!!

Aarzel niet en maak vandaag nog een afspraak met Sherly op het nr. 056/52.77.70 of via mail:  s.vereecke@allflor.be.

Voor verder info blijft zij ook via deze weg ter uwe beschikking!

Hopelijk tot heel binnenkort!!!

Voorjaarsartikelen

De lente komt eraan en zo ook onze nieuwe collecties. Alles om uw étalage opnieuw wat kleur te geven! Het assortiment voor ‘Grootmoederdag’, ‘Pasen’, ‘1 mei’ en ‘Moederdag’ zijn nu reeds al voorradig in onze webshop. Bekijk nu al ons gamma en krijg zo een impressie van de komende feestdagen!!!

Nieuwe webshop is online!

Sinds 40 jaar Uw groothandel in bloemen, planten en decoratiematerialen gaat vanaf 1 januari 2016 online en voorziet de volledige handel op bestelling. U plaatst Uw bestelling voor middernacht en ’s morgens worden de goederen gekocht. Vanaf 16u00 kunt U de goederen afhalen of worden deze door ons bij U geleverd. Naast het meest complete aanbod en de gedetailleerde goedereninformatie garandeert deze werkwijze topkwaliteit door de snelheid tussen bestellen en leveren. Ervaar zelf de voordelen en surf mee naar een bloeiende toekomst ! Nog geen login ? Vraag hem nu aan, onze medewerkers helpen U graag verder !